7.10.10

Erection

Η ενέργεια εμφανίζεται στον άνδρα μέσω τής στύσης του.
Όση περισσότερη ενέργεια έχει ένας άνδρας, τόσες περισσότερες στύσεις βιώνει. Και για να καταλάβει κάνεις πόσο μαγικό είναι αυτό το αποτέλεσμα, αρκεί το να σκεφθεί ότι το ανδρικό όργανο δεν έχει οστό. Ό,τι επιτυγχάνεται, είναι με έναν σπογγώδη ιστό, και πολύ αίμα.

Ο φαλλός, είναι το ωραιότερο πράγμα στον κόσμο, και το σπουδαιότερο δώρο τού άνδρα για την γυναίκα - η αλήθεια είναι, πως αν του πάρεις κι αυτό, δεν θα μείνουν και πολλά για να περνάς την μέρα σου μαζί του... Ο αγαπημένος θεός Πρίαπος - γιος, λέει, της Αφροδίτης και του Διονύσου... βάλε τώρα με τον νου σου... -, ήταν ο θεός των ανδρικών οργάνων και της γονιμότητας. (Ως θνητός, θα ήτο ανεκτίμητος την σήμερον ημέραν, αλλά αυτά έχει η ζωή).

Η στύση, μεταμορφώνει αυτό το πλαδαρό εξόγκωμα που εκκρεμεί ανάμεσα στα πόδια τού άνδρα σε ένα όργανο επιμηκέστερο, θερμότερο, και αυξημένο σε περίμετρο. Ο όγκος και το μήκος, είναι ανάλογα τής ενέργειας τού αρσενικού: όσο πιο σκληρό το πέος του, τόσο μεγαλύτερη η ενέργεια. Για να επιτευχθεί μία στύση, δεν χρειάζονται και πολλά πράγματα. Ένας υγιής άνδρας, είναι πάντοτε ετοιμοπόλεμος.

Όπως στην φύση υπάρχει ισορροπία, έτσι και αυτό το τόσο δυναμικό φαινόμενο βρέθηκε στα σκέλια ενός φύλου βλαμμένου από κούνια. Όπως και σε όλα τα άλλα πράγματα στην ζωή του, έτσι και σε αυτό, δεν ξέρει πως να το αντιμετωπίσει - για τον χειρισμό τα έχουμε πει... Η ενέργεια για τον άνδρα, είναι κάτι δεδομένο και ως τέτοιο την αντιμετωπίζει. Όχι σαν δώρο τής φύσης.

Ο άνδρας - όταν το αίμα αρχίζει να κυκλοφορεί καταρρακτωδώς στον οργανισμό του -, συγχέει την ένταση με την διέγερση. Και οι δύο καταστάσεις έχουν το ίδιο αποτέλεσμα. Η στύση για εκείνους, είναι συχνά συσσώρευση έντασης. Και όπου "ένταση" ίσον κακό. Και αυτό που θέλουν, είναι να βγουν από αυτήν την κατάσταση όσο γίνεται πιο γρήγορα. Σπάνια καταλαβαίνουν την διαφορά μεταξύ "φορτισμένου" και "ερεθισμένου".

Όταν συμβαίνει κάτι στον άνδρα, το πιο πιθανό είναι να τον βρεις σε καμμιά τουαλέτα να τον παίζει. Τρέμει με αυτό που του συμβαίνει, και έχει την εντύπωση πως η εκσπερμάτιση θα τον βοηθήσει να ανακτήσει τον έλεγχο. Σε αντίθεση με την γυναίκα, που όταν της συμβαίνει κάτι δεν μπορεί να κοιμηθεί και τρώγεται. Εκείνος θα βγει από την τουαλέτα "κοιμήσου, αύριο θα δούμε" της λέει, και πέφτει χαλαρός για ύπνο. (Σημ. Αυτό επί χρόνια θεωρούνταν "η κυριαρχία του αρσενικού"... Μαλακία ήταν, κοπελιά! Κοιμόταν για να ξεχάσει, να αποφύγει. Τον είχε κάνει σφεντόνα πριν τον δεις εσύ άνετο να το παίζει τσολιάς. Αλλιώς θα έτρωγε τούς τοίχους μέχρι να βρει τούβλο!). Εκείνη - με έντονο πάντα το αίσθημα ευθύνης - δεν κλείνει μάτι, ψάχνοντας να βρει την λύση. Το Κυριαρχικό φύλο και το κοτόφυλο.

Και όλα αυτά, είναι κατάλοιπα ενός φύλου που δεν μπορεί να ωριμάσει από μόνο του. Όταν από μικρό αγόρι δεν ξέρει τι να κάνει τόση ενέργεια, και αυνανίζεται μανιωδώς, δεν είναι παράξενο το ότι μπορεί να μεγαλώσει και να αντιμετωπίζει την διέγερση με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Εκείνοι που θα αφεθούν σε μία γυναίκα, μαθαίνουν ότι αυτή η ενέργεια δεν είναι εκεί για να καταπιέσει ή να προβληματίσει, αλλά γιατί ψάχνει να βρει τον αγωγό της.

Η σύγχυση έντασης και ηδονής, μπορεί εύκολα να διαπιστωθεί. Όταν κάνουν sex μία γυναίκα και ένας άνδρας, οι ήχοι που ακούς προέρχονται σχεδόν αποκλειστικά από εκείνη. Δεδομένου ότι η γυναίκα μπορεί να λειτουργήσει σεξουαλικά μόνον όταν είναι καλά. Ακόμα και οι εκφράσεις ηδονής στον άνδρα μοιάζουν με εκφράσεις δυσφορίας. 2 παράγοντες παίζουν ρόλο: 1. ο άνδρας δεν έχει την ικανότητα να εκφράζεται, και 2. νομίζει ότι είναι πιο "ανδρικό" το να δείχνει ότι έχει τον έλεγχο στο κρεβάτι. Για το 1ο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Είναι στην φύση του, και όσο δεν βρίσκει γυναίκα, τόσο θα παραμένει ανώριμος σεξουαλικά. Για το 2ο, μπορείς να τον στείλεις πίσω στην μανούλα του, που προφανώς θα τον μεγάλωσε με το "οι άνδρες δεν κλαίνε".

Αφάνταστα τυχερή, η γυναίκα που βρίσκει έναν άνδρα εκπαιδευμένο να αφήνεται για να μεταγγίσει αυτή την ενέργεια σε εκείνη, ελεύθερα. Διότι έχει έναν άνδρα που μπορεί να την παρασύρει με το πάθος του. Τα βογκητά, οι αναστεναγμοί, η βαριά ανάσα, η βαθιά φωνή, είναι σπάνια χαρακτηριστικά σε έναν άνδρα που νοιώθει την ενέργεια να τον κατακλύζει. Αυτός ο σπάνιος άνδρας έχει μάθει να διαχωρίζει την ένταση από την διέγερση, και όταν συνευρίσκεται με εκείνη, δεν την βλέπει σαν w.c., αλλά σαν τον αγωγό του.

Και θα κλείσουμε με τις παραμύθες για αυτήν την ενέργεια: την πρόωρη εκσπερμάτιση και την στυτική δυσλειτουργία. Μπορεί γιατροί να κάνουν σπίτια με πισίνες, και φαρμακευτικές να θησαυρίζουν με παρασκευάσματα, μουλωχτά αντράκια να κρατούν γάμους για βιτρίνα, και κουτοπόνηρες γυναικούλες να θυσιάζονται για ένα σπίτι στο όνομά τους. Ωστόσο, θα είναι ωφέλιμο να δούμε τα πράγματα ως έχουν.

Η πρόωρη εκσπερμάτιση, δεν είναι νόσος. Είναι αδιαφορία.
2 πράγματα μαθαίνουν νωρίς οι άνδρες, πλέον - και αυτό λέγεται "εκπαίδευση". Να ανέχονται το προφυλακτικό - το οποίο είναι σκατά, αλλά τι μπορείς να κάνεις... -, και να διατηρούν την στύση τους. Και τα 2, έχουν ως απαραίτητη την συμμετοχή μίας γυναίκας. Εάν ο άνδρας δεν έχει εμπειρίες, δεν μπορεί να κάνει ούτε το ένα ούτε το άλλο. Το να μην έχει εμπειρίες, είναι δικαίωμά του, και απολύτως αποδεκτό. Αν έχει, όμως, ένα παίζει μόνο: δεν τον ενδιαφέρει τίποτε άλλο πέρα από τον εαυτό του.

Η στυτική δυσλειτουργία, δεν είναι νόσος. Είναι αδιαφορία.
Τώρα. Για εσένα; Για το φύλο σου; Θα ήθελε πρόσωπο; Ζώο; Πράγμα; Πάντως, εσύ δεν είσαι αυτό που έχει στο μυαλό του. Όταν ο άνδρας δεν κάνει θεραπείες ή δεν λαμβάνει αγωγές που σχετίζονται με το αίμα του, όλα είναι ψέμματα και δικαιολογίες. Τις περισσότερες φορές, προδίδει έναν άνδρα που αρκείται στον αυνανισμό - με άλλα λόγια, στις φαντασιώσεις. Που αυτό σημαίνει ότι οτιδήποτε ζωντανό τον δυσκολεύει, και τελικώς τον χαλάει.

Και στις 2 περιπτώσεις, ο άνδρας δεν παραδέχεται ποτέ ότι έχει πρόβλημα - εκτός κι αν τον φτιάχνει ο οίκτος σου, οπότε θα πρέπει να κάνεις την μανούλα του, και είναι σίγουρο ότι θα τα πας περίφημα μαζί του. Και δεν το παραδέχεται, διότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Και τα 2 είναι επιλογές. Το να τραβολογάς κάποιον που προτιμά την παλάμη του(;), έναν άλλον άνδρα(;), και δεν σου το λέει για κάποιον λόγο, είναι αισχρό και ανώφελο. Εάν ασχολείσαι με κάποιον που δεν έχει όχι την διάθεση να ασχοληθεί μαζί σου, αλλά την παρρησία να σου πει τι θέλει πραγματικά, το λάθος είναι καθαρά δικό σου.

Διότι αποκλείεται αυτός ο άνδρας να ενδιαφέρεται για άλλα πράγματα στην ζωή του, και να μην το έχεις καταλάβει. Το να ενδιαφέρεσαι για την σεξουαλική σου ζωή σε ό,τι έχει να κάνει με την/τον σύντροφό σου, είναι ευθύνη. Και ο άνδρας που δεν έχει ευθύνες στην κοινωνική του ζωή, δεν μπορεί να αναλαμβάνει τις ευθύνες στην σεξουαλική του. Άρα, δεν χρειάζεται να τον τρέχεις σε γιατρούς ή να τον ταΐζεις χάπια. Παράτησέ τον. Λίγο θα του στοιχίσει. Στην 1η περίπτωση σε έφτυνε, στην 2η σε έγραφε.

Ο άνδρας που δεν ενδιαφέρεται για την ποιότητα τής σεξουαλικής του ζωής, έχει λόγους. Η ενέργεια αυτή δεν καταλαγιάζει σε έναν, κατά τα άλλα, υγιή άνδρα. Κάπου αλλού ξοδεύεται. Και αν δεν τον νοιάζει, εσύ την ρόκα σου.

Η εξαίρεση σε αυτά τα "προβλήματα", είναι πολύ όμορφη για μία γυναίκα. Δεν συμφέρει. Αλλά είναι όμορφη. Είναι όταν ένας άνδρας που την θέλει πάρα πολύ και του αρέσει υπερβολικά, δεν έχει στύση την 1η ή την 2η ή και την 3η (καμμιά) φορά. Εκεί βλέπεις το πόσο ανώτερη την βλέπει, και πόσο λίγος αισθάνεται. Εκεί βλέπεις την υποταγή στην γυναικεία ανωτερότητα, που μπορεί μία γυναίκα να την εκφράζει με τις κινήσεις της, με το βλέμμα της, με τις πράξεις της. Η μεγαλύτερη, όμως, απειλή, προέρχεται από τον ερωτισμό της. Όταν ένας άνδρας αναγνωρίζει στο πρόσωπο μίας γυναίκας έναν ερωτισμό που μοιάζει να υπερβαίνει την δική του ενέργεια, καθηλώνεται. Κι αυτό δεν είναι ούτε αρρώστεια, ούτε αδιαφορία. Είναι ο θαυμασμός του στον υπέρτατο βαθμό, και η ανασφάλειά του μπροστά στην ευθύνη για το αν μπορέσει να την ικανοποιήσει. Αυτό είναι δέος. Και είναι υπέροχο...

Και για να ολοκληρώσουμε.
Ο άνδρας έχει αυτήν την μαγική ενέργεια που μεταμορφώνεται σε στύση.
Το τι θα την κάνει, είναι απόρροια κατά πρώτον βούλησης, και κατά δεύτερον εκπαίδευσης.
Ανίκανοι άνδρες δεν υπάρχουν. Μόνον αδιάφοροι.

Διότι, ουσιαστικά, ανίκανος δεν είναι ο άνδρας που δεν έχει στύση.
Ανίκανος είναι ο άνδρας που έχει μία γυναίκα απέναντί του, και δεν ξέρει τι να την/της κάνει.