8.10.10

Stimulation

Ο δρόμος προς την σεξουαλική ευχαρίστηση, δεν είναι ένας.
Είναι δύο.
Και όχι μόνο δύο, αλλά και παράλληλοι.
Το πως και αν διασταυρωθούν, είναι μεγάλο κατόρθωμα, και για τα δύο φύλα.

Δυστυχώς, όταν πρόκειται να συνευρεθούν γυναίκα-άνδρας, πρέπει να υπάρξουν εκατέρωθεν υποχωρήσεις. Ευτυχώς, διότι η θέληση για την διαδικασία μάθησης της/του συντρόφου, διαχωρίζει τον ενεργητικό από τον παθητικό άνθρωπο, τον ικανό από τον ανίκανο, τον ενδιαφερόμενο από τον αδιάφορο. Η διαδρομή είναι δύσκολη αλλά άκρως ενδιαφέρουσα.

Η διέγερση για τον άνδρα, είναι ένα μεγάλο τίποτα. Έχουμε ξαναπεί ότι το κέντρο εντολών δεν βρίσκεται στο κρανίο του. Όταν το πουλί του σηκώνεται, κατεβάζει τις ασφάλειες τού εγκεφάλου του, με τα γνωστά αποτελέσματα. Δεν έχει σημασία που, τι, πότε, που, πως, πόσο, με ποια.Όλα είναι ίσωμα. Και όσο δεν γνωρίζει την γυναίκα, τόσο είναι μονόδρομος και αδιέξοδο μπροστά του.

Η διέγερση για την γυναίκα, είναι μεγάλη υπόθεση. Για να σε φέρει ο δρόμος στο κρεβάτι της, πρέπει να έχεις περάσει πρώτα από το μυαλό της - στο μουνί της δεν μπορείς να απευθυνθείς. Ο εγκέφαλός της λειτουργεί 24/7/365, χωρίς κενά και διαλείψεις. Και αν αυτός δεν δώσει εντολή, οι πόρτες δεν ανοίγουν. Πρέπει να βρεις τρόπο να κά(μ)ψεις τις αντιστάσεις της.

Είναι δεδομένο, ότι ο άνδρας ερεθίζεται με εικόνες, ενώ η γυναίκα με λέξεις. Το να βλέπεις μία φωτογραφία με μία ξεβράκωτη γκόμενα / με την γλώσσα έξω / να κρατάει τα βυζιά της, και να σου σηκώνεται, δεν χρειάζεται να έχεις μυαλό. Το να πρέπει να χειριστείς το κέντρο λόγου σου, το απαιτεί. Τα βασικά πράγματα που διεγείρουν τις γυναίκες, είναι ελάχιστα. Ευγένεια, ενδιαφέρον - και η κορωνίς όλων -, χιούμορ. Όλα προϋποθέτουν έναν άνδρα ικανό να εκφράζεται. Όσο πιο έμπειρος ο άνδρας, τόσο μεγαλύτερη και η ευχέρεια που διαθέτει. Και τα τρία, είναι θέμα εκπαίδευσης που, χωρίς την παρουσία της γυναίκας, είναι αδύνατον να επιτευχθούν.

Και καθώς η εμπειρία δεν έχει τόσο να κάνει με τον χρόνο - όπως πολύ λανθασμένα θέλουμε να πιστεύουμε για όλους τους τομείς στην ζωή - όσο με ενεργητικότητα, μπορεί να βρεις έναν νεαρό άνδρα στα 20-25 του που οι γκόμενες να τον λατρεύουν, την ίδια στιγμή που μπορεί να γνωρίσεις έναν άνδρα στα 40-45 του που όταν ανοίγει το στόμα του πετάει μαλακίες, και οι γκόμενες δίπλα του να ψάχνουν την έξοδο κινδύνου. Η διαφορά τους είναι ότι ο μικρός το σπούδασε, και ο μεγάλος ούτε που πάτησε στις παραδόσεις, προτιμώντας τις χειρόγραφες ασκήσεις στο δωμάτιό του.

Εάν ένας άνδρας καταφέρει και μπει στο μυαλό μίας γυναίκας - που αυτό σημαίνει, όχι τυχαία, με υποτακτικής φύσεως κινήσεις -, η διέγερση είναι εξασφαλισμένη. Οι δρόμοι τους έχουν διασταυρωθεί, και το μόνο που μένει, είναι να συγχρονιστούν στο βάδισμα. Οι προειδοποιήσεις στον δρόμο της γυναίκας, είναι ένας φωτεινός σηματοδότης πάντα πορτοκαλί, και ένα και μοναδικό σήμα: Slow. Για να αλλάξει ο σηματοδότης σε πράσινο, και το σήμα σε Caution: Slippery When Wet, ο άνδρας πρέπει να είναι προσηλωμένος. Αλλά, κυρίως, προσγειωμένος.

Ο άνδρας - ως οπτικός τύπος -, γνωρίζει την διέγερση από πολύ μικρός, μόνος του. Είτε στατική είτε κινούμενη η εικόνα που τον διεγείρει, του προκαλεί τις φαντασιώσεις, που λίγο έχουν να κάνουν με την πραγματική φύση τής γυναίκας. Όσο περισσότερο καιρό παραμείνει στην (προ)εφηβική του εποχή, τόσο λιγότερες πιθανότητες έχει να καταλάβει το αντίθετο φύλο. Διότι ό,τι δημιουργείται στο μυαλό του, είναι μία σύνθεση από αναληθείς πληροφορίες σχετικά με την γυναίκα, επειδή όλα είναι σχεδιασμένα για τον αυνανισμό του. Και επειδή ο αυνανισμός και το sεx έχουν την ίδια κατάληξη, πιστεύει ότι η διαδικασία είναι στο χέρι του - κυριολεκτικά και μεταφορικά -, και οι γυναίκες πρόθυμες να κάνουν ότι έχει φανταστεί για να εκσπερματώσει.

Εάν, λοιπόν, δεν βγει έγκαιρα από την nirvana του, είναι πιθανό να ξοδέψει πολλά χρόνια από την ζωή του για να καταλάβει ότι από το Άλφα έως το Ωμέγα, μεσολαβούν άλλα 22 γράμματα. Που αυτό σημαίνει, ότι με μία γυναίκα δεν θα μπορέσει να φτάσει να κάνει ό,τι επιθυμεί, εάν δεν μάθει την αλφαβήτα, και ότι θα είναι αναγκασμένος να αποκλειστεί στις φαντασιώσεις. Που αυτό - πρακτικά - σημαίνει απομόνωση, και σε ηλικίες πέρα των 20-25, ξεκάθαρη απαξίωση του γυναικείου φύλου.

Όταν ο άνδρας μαθαίνει την αλφαβήτα - με μία, ή και περισσότερες, γυναίκα σε διδακτική έδρα -, καταλαβαίνει πως οι φαντασιώσεις που πλάθονται για την εκσπερμάτωση, δεν έχουν καμμία σχέση με την γυναικεία διέγερση, και ότι η γυναίκα δεν είναι μία συγκεκριμένη πρακτική, ένα συγκεκριμένο σημείο σώματος, μία παθητική φιγούρα στις σελίδες ενός περιοδικού που βρήκε κάτω από το στρώμα των γονέων του ή μία σελίδα που βρήκε ανοικτή στο internet, επειδή ο μεγαλύτερος αδερφός του πετάχτηκε για τσιγάρα. Αυτό τον φέρνει στην πραγματικότητα, με τις αληθινές γυναίκες - αυτές με την σάρκα και τα οστά -, και όσο πιο πολύ θέλει να πάει σε εκείνες, τόσο πιο εύκολα θα μάθει τι είναι. Και εκείνες, αλλά κυρίως εκείνος.

Η γυναίκα μπορεί να γνωρίζει την διέγερση μόνη της, αλλά για την πραγματική ηδονή εξαρτάται 100% από τον άνδρα. Μπορεί κι εκείνη να αυνανίζεται με εικόνες, και να έχει φαντασιώσεις, καθώς, όμως, αντιλαμβάνεται την διαφορά μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας, το μόνο που πραγματικά επιθυμεί είναι η συνεύρεσή της με έναν άνδρα. Και ενώ όλοι ασχολούνται με το τι τραυματική εμπειρία βιώνει ένας άνδρας αν δεν αποδειχθεί καλός στις επιδόσεις του στο κρεβάτι, κανείς δεν αναφέρει καν, το πως αισθάνεται μία γυναίκα που πέφτει στο κρεβάτι με έναν άνδρα που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το Ωμέγα, αφήνοντάς την μόνη να περιπλανάται σε έναν δρόμο που ο συνοδοιπόρος της την άφησε πίσω χιλιόμετρα. Το πρώτο συμβαίνει λίγες φορές στην ζωή ενός άνδρα, στην ζωή, όμως, της γυναίκας, συνέβαινε - και συμβαίνει - κατά κόρον.

Η φύση έχει πλάσει την γυναίκα με έντονη την διαίσθηση, και, φυσικά, την ικανότητα τής επικοινωνίας. Ο άνδρας έχει γεννηθεί με τεράστια αποθέματα ενέργειας, γιατί η φύση τον έπλασε, απλώς, κυνηγό. Κι ενώ το να είσαι κυνηγός σημαίνει να τρέχεις, να επιδιώκεις, να πολεμάς, το να είσαι ένα πλάσμα επικοινωνιακό με καθοριστική αισθητηριακή αντίληψη, σημαίνει ότι δεν περιμένεις τον άλλο με το ρόπαλο να έρθει για να σε ρίξει, ούτε να κάθεσαι σε μία εξέδρα για να χειροκροτείς κάθε φορά που φτάνει στο τέρμα-100στάρι χύνοντας. Έτσι, λοιπόν, ενώ το ένα φύλο είναι φανερά μονοδιάστατο από την φύση του, και το άλλο έχει δημιουργηθεί για να διευρύνει και να επεκτείνεται, καμμία γυναίκα δεν μπορεί να δεχθεί το "Μου σηκώθηκε, λέω να σε γαμήσω. Γουστάρεις; Κάνα τρίλεπτο λέω θα σε απασχολήσω".

Και φτάσαμε στις παραμύθες τής γυναικείας διέγερσης:

Η γυναίκα θέλει αγάπες, λατρείες και υπόσχεση γάμου, για να σου κάτσει = Η γυναίκα θέλει να την κάνεις να νοιώθει μοναδική για εσένα, με το να της το δείχνεις, αλλά περισσότερο με το να της το λες. Όλα τα άλλα, απλώς εκφράζουν την ασχετοσύνη, την βαρεμάρα σου, και μάλλον δίνεις άκυρη αξία στον εαυτό σου.

Η γυναίκα θέλει πολλή ώρα στοματικό sex = Όταν η γυναίκα δεν βρίσκει τίποτα άλλο σε σένα που να την φτιάχνει, μόνο με στοματικό sex θα σου ανοίξει τα πόδια. Κούραση, ε; Πήγαινε με άνδρα. Μην είσαι χαζός.

Η γυναίκα θέλει να την χαϊδεύεις με τις ώρες = Το δέρμα δεν συγκρατεί μόνο τα εσωτερικά όργανα στην θέση τους, είναι όργανο από μόνο του. Η γυναίκα έχει πολύ λεπτότερη επιδερμίδα από τον άνδρα, και είναι 10 φορές πιο ευαίσθητη από την δική σου, χοντρόπετσε. Είναι και ο υποσυνείδητος λόγος, που όταν την ρωτούν τι κοιτά πρώτα σε έναν άνδρα, θα απαντήσει "τα χέρια του". Όταν την χαϊδεύεις διεγείρεται δραματικά, όσο όταν εσύ όταν χαϊδεύεις το πουλί σου - δεν σου λέω τι παθαίνει όταν την χαϊδεύεις εκεί που φαντάζεσαι, γιατί δεν έχω να σου δώσω παράδειγμα, επειδή δεν έχεις σημείο επάνω σου που να αντιστοιχεί, αλλά και να σου πω ότι θα ήταν σαν να είχες 100 πουλιά, και τα χάϊδευες συγχρόνως, πάλι δεν θα μπορούσες να το διανοηθείς. Ξέχνα το. Μείνε με τον εαυτό σου που θέλει λιγότερα και σε συγκεκριμένο σημείο.

Η γυναίκα θέλει μόνον αγκαλιές = Η αγκαλιά - και, πιο συχνά, το άγγιγμα - είναι ο τρόπος που επικοινωνεί μία γυναίκα. Οι τρόποι επικοινωνίας της με τους γύρω, εκφράζονται κυρίως με απτικές κινήσεις. Αυτή είναι η φύση της. Εάν την αγκαλιάζεις, σημαίνει ότι ζητάς να επικοινωνήσεις μαζί της. Κι εκείνη, αν της αρέσεις, το δέχεται γιατί αυτό αποζητά. Η αγκαλιά στην ερωτική διαδοχή, μεταφράζεται σε αναζήτηση αληθινής επαφής, σε εκδήλωση ερωτισμού, ακόμα και προστασίας, υπό την έννοια "εγώ είμαι εδώ, και θα φροντίσω για 'σένα". Αν δεν έχεις καταλάβει ακόμη ότι η γυναίκα θέλει τον άνδρα ιππότη, σταμάτα να πηδάς γκόμενες που τις πληρώνεις για να σου λένε τι "γαμάω" άνδρας είσαι. Γιατί δεν είσαι.

Και για να συνοψίσουμε.
Μπορεί αυτό να μην το καταλαβαίνουν οι άνδρες, αλλά μία γυναίκα για να διεγερθεί πρέπει να την βλέπεις σαν βασίλισσα και να φέρεσαι υποτακτικά. Και, δυστυχώς, όταν δεν είσαι μέσα στο BDSM όλα αυτά σου πέφτουν λίγο βαριά. Αλλά είναι η αλήθεια. Η μοναδική ανωτερότητα που είναι επιθυμητή από έναν άνδρα προς μία γυναίκα, είναι να είναι με μία λέξη "gentleman". Και όλες οι εκφράσεις ενός gentleman, είναι πάντα υποτακτικές. Όσο απελευθερωμένη κι αν είναι μία γυναίκα, όσο προχωρημένη, αυτό που την ολοκληρώνει είναι ένας άνδρας που έχει ξεφύγει από το "πάμε, ρε μαλάκα, στην τουαλέτα να δούμε ποιος χύνει πιο πολύ;!", και μαθαίνει μαζί της την δική της αλφαβήτα - που για κάθε γυναίκα μπορεί να έχει διαφορετικά γράμματα, αλλά οι λέξεις που σχηματίζουν δεν αλλάζουν ποτέ.

(Θέλω να γράψω ότι όλος ο ερωτισμός προέρχεται μόνον από έναν υποτακτικό άνδρα, αλλά ούτε η ετικέττα είναι η σωστή, ούτε η ώρα έχει έρθει γι' αυτήν, ούτε κι εγώ θα είμαι αντικειμενική... Αλλά θα σκάσω! Ok. Θα γράψω μόνον αυτό: ο ερωτισμός ενός υποτακτικού, δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε με 100 vanilla άνδρες. Όχι γιατί είναι καλύτερος. Αλλά γιατί είναι αυτό το ένστικτο που τον καθοδηγεί. Γιατί γεννιέται. Δεν γίνεται...).

Όσο για τους υπόλοιπους.
Δεν χρειάζεται να γίνει κάποιος υποτακτικός. Ούτε να εισχωρήσει στο BDSM. (Όχι ότι ένας υποτακτικός - θα το πω! - δεν θα ήταν σπουδαίος δάσκαλος...). Αυτό που χρειάζεται να κάνει, είναι να κρατά πάντα στο μυαλό του, ότι η γυναίκα είναι ένα πλάσμα από την φύση του ερωτικό, και εάν δεν εκφράζει τον ερωτισμό του λεκτικά και απτικά, δεν υπάρχουν υποκατάστατα για την διέγερσή της. Αν κάποιος τα κάνει από το ένστικτό του - και δεν είναι υποτακτικός -, είναι σπουδαίος άνδρας. Αλλά κι αν κάποιος χρειάζεται να τα μάθει, δεν έχει παρά να το ζητήσει.

Όλα είναι μία ερώτηση: "μπορείς να μου μάθεις;".