17.9.10

Satisfaction

Το γιατί ένας εκπαιδευμένος άνδρας - ή ένας άνδρας χαρισματικός - είναι ο κατάλληλος άνδρας για μία γυναίκα, είναι απλό: διότι αντιλαμβάνεται ότι τα 2 φύλα έχουν διαφορετική αντιμετώπιση σε ό,τι αφορά την ικανοποίηση.

Το να ενδιαφέρεσαι για το αποτέλεσμα και πολύ λίγο για την διαδικασία, είναι σαν να πηγαίνεις ένα ταξίδι με κλεισμένα μάτια. Είναι σίγουρο ότι θα φτάσεις στον προορισμό σου. Αλλά το ότι θα έχεις χάσει την διαδρομή, είναι επίσης βέβαιο. Έτσι, όταν ένας άνδρας επιμένει να έχει κλειστά τα μάτια του σε ένα κρεβάτι - και καναπέ, αν δεν προλαβαίνεις... -, η γυναίκα είναι βέβαιη ότι το ταξίδι που της προσφέρεται είναι για έναν επιβάτη.

Στο BDSM λατρεύουμε τα blindfold. Μην μπερδευτεί, όμως, κανείς. Το blindfold στο BDSM δεν χρησιμεύει τόσο στο να μην βλέπει κανείς το "τι", αλλά κυρίως στο να μην ξέρει το "πότε"... Και η διαφορά εδώ, είναι ότι στο φετιχιστικό sex η διαδρομή είναι όλη η αξία. Αλλά εδώ μιλάμε για άνδρες που εκπαιδεύονται. Και ο άνδρας που εκπαιδεύεται δεν έχει καμμία σχέση με τους άνδρες τής μάζας. Είτε είναι εντός χώρου ή εκτός.

Αν ο άνδρας αφιέρωνε περισσότερο χρόνο στο να μάθει τι είναι αυτό που ικανοποιεί μία γυναίκα, οι γυναίκες δεν θα έφταναν στο σημείο να σιχαίνονται τούς άνδρες. Και αυτό - η αδιαφορία τού μαλάκα -, δεν ξεπλένεται με στοματικό sex. Το να νομίζει ότι η ικανοποίηση τής γυναίκας έχει να κάνει με τεχνικές - άβολες στάσεις, πετάγματα στον αέρα με κάθετη προσγείωση στο πουλί του, ισορροπία σε γκρεμούς στα ξερονήσια -, μάλλον δείχνει άνδρα που περνάει καλύτερα παίζοντας video games, παρά όταν κάνει sex.

Οι άνδρες δεν κάνουν sex. Πηδάνε.
Το sex το μαθαίνουν από την γυναίκα.
Κι αν βρεις έναν άνδρα που δεν ξέρει να κάνει sex, 2 πράγματα συμβαίνουν: ή δεν έχει συναντήσει ακόμη γυναίκα ή τον έχει φάει η μαλακία.

Πως καταλαβαίνουμε ότι η γυναίκα έχει γεννηθεί για το sex, και ο άνδρας για την μαλακία;
Είναι απλό. Αν βάλεις έναν άνδρα και μία γυναίκα να αυνανιστούν, όταν θα τελειώσουν θα είναι ίδιοι όπως πριν. Αν βάλεις έναν άνδρα να κάνει sex, θα είναι λίγο καλύτερος: θα αποδίδει περισσότερο στην δουλειά του, θα είναι πιο θερμός στις εκφράσεις του, θα δείχνει πιο ερωτικός. Αν βάλεις μία γυναίκα να κάνει sex, θα χρειαστείς γυαλιά ηλίου για να την κοιτάξεις. Η γυναίκα μετά το sex λάμπει. Λίγοι άνδρες μπορούν να το δουν. Οι γυναίκες, όμως, μεταξύ μας το βλέπουμε από χιλιόμετρα. Χωρίς να κάνει κάτι, χωρίς να πει τίποτα, μόλις σε πλησιάσει, την ρωτάς καχύποπτα: "κάποιος έχει κάνει sex...;".

Το τόσο ξεκάθαρο αποτέλεσμα τής ικανοποίησης τής γυναίκας, είναι η ορατή απόδειξη ότι είναι το φιλήδονο φύλο. Όχι το φιλοργασμικό. Και από αυτήν την λάμψη καταλαβαίνεις αν πήρε ικανοποίηση ή απλώς το έκανε. Ένα άλλο αξιοσημείωτο, είναι ότι η γυναίκα μετά τον οργασμό μοιάζει άρρωστη: δεν μπορεί να ανοίξει τα μάτια, δεν μπορεί να εστιάσει καλά, είναι αδύναμη. Ο άνδρας μπορεί να σηκωθεί και να ανοίξει φύλλο για τυρόπιτα.

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι αλλού.
Η δυνατότητα τής γυναίκας να έχει πολλαπλούς οργασμούς, είναι κάτι που ο άνδρας δεν θα το καταλάβει ποτέ - και είναι από τα λίγα πράγματα που δεν μπορεί κανείς να τον κατηγορήσει. Η προστιθέμενη και αυξάνουσα ηδονή τής γυναίκας, δεν μπορεί να συγκριθεί με την στιγμιαία ανακούφιση τού άνδρα. Η γυναίκα μπορεί να βιώσει έναν πολλαπλό οργασμό σε σημείο λιποθυμίας.

Το "γιατί", είναι κι αυτό απλό.
Το πουλί του έχει 400 νευρικές απολήξεις στην κορυφή του.
Η κλειτορίδα, έχει 6.000... - όχι, δεν είναι τυπογραφικό λάθος: οι περισσότερες νευρικές απολήξεις στο ανθρώπινο σώμα, βρίσκονται στην κλειτορίδα.
Που αυτό σημαίνει, πως αν ο άνδρας ήταν πρίζα και έβαζες το δάκτυλό σου όταν είχε οργασμό, το πολύ-πολύ να σε πετούσε κανά 2 μέτρα παραπέρα. Αν η γυναίκα ήταν πρίζα, θα έπρεπε να είσαι πολύ μαλάκας για να δοκιμάσεις. Διότι, πολύ απλά, θα σε χτυπούσε στο πλακάκι μέχρι να γίνεις κάρβουνο.

Μία χορτάτη γυναίκα, δεν πρόκειται ποτέ να αφήσει έναν ικανό άνδρα.
Είπαμε. Η ικανοποιημένη γυναίκα φαίνεται από χιλιόμετρα.
Η γυναίκα αναγνωρίζει αν ο άνδρας είναι ικανός να την κρατήσει, από την προθυμία του να μάθει.
Να μάθει, όχι να κάνει μαγικά στο κρεβάτι, αλλά να είναι επιδεκτικός μαθήσεως.

Αρκεί η γυναίκα να είναι σε θέση να διδάξει.