14.8.09

Mistress For 24 HoursΟ Θεός με έκανε Mistress για 24 ώρες, δίνοντάς μου το δικαίωμα για πρώτη φορά, να νοιώσω όπως αυτές οι Γυναίκες που ονειρεύομαι. Αισθάνομαι μέσα μου ένα κύμα ερωτικά βάναυσο, θέλω να βρω τον κατάλληλο για Μένα, κάποιον να νοιώσει τις φλόγες μου καυτές και να σηκώσει το κορμί μου ψηλά.

Είμαι όμορφη, στημένη επάνω στα βασιλικά μου σανδάλια και τα πόδια μου είναι σαν δύο λιοντάρια επάνω στο θρόνο τους, έτοιμα να κατασπαράξουν την κάθε αντίρρηση και να την κάνουν λατρεία.

Το βλέμμα μου είναι αγέρωχο, τα μάτια μου φλογισμένα υπόσχονται την κόλαση για όσους την ονειρεύονται και τον πόνο για όσους τον αντέχουν και να που τώρα περπατώ μέσα στον κόσμο και τον αναζητώ, όλα είναι θέμα χρόνου.

Περπατώντας τον βλέπω να πλησιάζει κάνοντας τον αδιάφορο, όμως βάζω στοίχημα ότι το πρώτο πράγμα που κοίταξε σε αυτόν τον διάδρομο είμαι Εγώ, είναι όμορφος και έχει ένα θλιμμένο βλέμμα που μου υπόσχεται μια μεγάλη βραδιά. Καθώς περνάει από δίπλα μου, τον κοιτάζω μιλώντας με τα μάτια: είσαι δικός μου, και το ξέρω και το ξέρεις και εσύ, έχω ένα χαμόγελο που συμμερίζεται την αγωνία σου γιατί σε γνωρίζει έντονα, μπορείς να κρεμαστείς από τα μάτια μου και να κάνεις μονόζυγο, μπορείς να παίζεις στη παιδική χαρά που θα σου φτιάξω, η ομορφιά μου και ο πόθος μου δεν έχουν όρια και το ξέρεις, λυπάμαι αλλά από σήμερα θα ζεις μόνο για το χαμόγελο αυτό της αυταρέσκειας που λατρεύεις και Εγώ θα τρέφομαι από την υποταγή σου!

Ούτε ένα λεπτό δεν έχει περάσει και κάθομαι απέναντί του στο bar. Έχει ανοίξει την εφημερίδα να διαβάσει αλλά το μυαλό του έχει ξεφύγει, έχει ήδη χάσει τον έλεγχο με αυτά που του είπα με τα μάτια. Γυρίζει τη ματιά του στον χώρο και μετά στην εφημερίδα, χωρίς να με κοιτάζει και έχει ένα χρώμα κόκκινο στο πρόσωπό του, με δύο μάτια να μου λένε, σε παρακαλώ μη με βασανίζεις είσαι πολύ Θεά για μένα, δε θα το αντέξω! Όσο περνάει η ώρα είναι εις βάρος σου του απαντάω, η υπομονή μου τελειώνει, έλα τώρα να σου βάλω το κολάρο και θα είμαι πιο καλή μαζί σου! Όμως θέλει να βιώσει κι άλλο αυτή τη στιγμή και συνεχίζει να κινεί τα μάτια του αριστερά και δεξιά, ενώ την ίδια στιγμή παρακαλεί να μη συμβεί αυτό που ονειρεύεται, δηλαδή Εμένα να τον αιχμαλωτίζω μπροστά σε όλους αυτούς τους ανθρώπους. Η μία πλευρά του το θέλει βαθειά, όμως η αξιοπρέπεια του αντιστέκεται.

Εγώ εκείνη τη στιγμή έχω στραμμένο το βλέμμα μου αλλού γεμάτο σιγουριά, δεν τον κοιτάζω και γυρίζοντας του λέω με τα μάτια, είσαι έτοιμος να το περάσεις αυτό; Έχει παραδοθεί, τα μάτια του, που τώρα έχουν ένα χρώμα από μελαγχολία, ανησυχία και ευτυχία, δεν έφυγαν από επάνω μου και αφού συνάντησαν τα δικά μου για δευτερόλεπτα, κατέρρευσαν κοιτάζοντας το ποτήρι στο τραπέζι.

Σηκώνομαι και πηγαίνω προς τη μεριά του, με ήσυχο βήμα και μιλώντας δυνατά του λέω σηκωθείτε! Στο πρόσωπό του σχηματίστηκε ένα χαμόγελο αμηχανίας, καθώς γύρισαν μερικά κεφάλια από τα γύρω τραπέζια και μας κοίταξαν, ενώ τα δικά μου μάτια τους έλεγαν δεν υπάρχετε για Μένα! Φανερά εκστασιασμένος, άφησε στο τραπέζι τα χρήματα του καφέ και με ακολούθησε.

Του έδωσα στο χέρι τις τσάντες με τα ρούχα που είχα αγοράσει και περπατώντας στάθηκα στο απέναντι μαγαζί να κοιτάξω τις βιτρίνες. Εκείνος περίμενε υπομονετικά να τελειώσω, με ένα βλέμμα αμηχανίας και ευτυχίας μαζί. Στον δρόμο μου έκανε ερωτήσεις χωρίς να παίρνει απάντηση, ενώ κάθε λίγο γύριζα και τον κοιτούσα σαν να κοιτάζω κάτι που χρόνια μου ανήκει και έχω τη βεβαιότητα ότι είναι δικό μου.

Φτάνοντας στο διαμέρισμά μου, άνοιξα τη πόρτα και με γλυκιά φωνή του είπα, περάστε μέσα και αφήστε τα πράγματα στο τραπέζι. Χωρίς να μιλήσω έβγαλα τα παπούτσια μου, ξάπλωσα στον καναπέ και άνοιξα τη τηλεόραση πιάνοντας ένα ασήμαντο κανάλι και βλέποντας ανούσιες διαφημίσεις αμερικάνικου τύπου, που διαφημίζουν όργανα γυμναστικής και κρέμες αδυνατίσματος, τον άφησα να μένει στην αμηχανία του, κοιτάζοντάς τον που και που, με τα μάτια μου να του λένε πρόσεξε τις κινήσεις σου, γιατί είμαι ικανή να σε τελειώσω και θα το κάνω!

Όταν κάθισε δίπλα μου, γύρισα το κεφάλι μου αργά προς το μέρος του και του είπα, δεν έχεις μάθει τίποτα ακόμα αλλά Εγώ θα σε μάθω να διαβάζεις το μυαλό μου, προς το παρόν θέλω ένα ουίσκι με πάγο! Συγνώμη, μου απάντησε φανερά σαστισμένος, θέλετε να μου πείτε που είναι; Στην ερώτηση αυτή δεν απάντησα. Σε σύντομο χρονικό διάστημα έφερε το ποτό μου και στάθηκε μπροστά μου ρωτώντας με, τι άλλο να κάνω τώρα Κυρία;

Τα πόδια μου χρειάζονται πολύ περιποίηση, του είπα σε ναζιάρικο τόνο, γιατί περπάτησα πολύ σε εκείνο το εμπορικό κέντρο. Θέλω να συνηθίσεις να τα αγαπάς και να τα λατρεύεις, θέλω να τα κοιτάς γλυκά όταν σου μιλάνε, αυτή θέλω να είναι η προτεραιότητα σου! Θέλω να τους μιλάς, να τα ρωτάς, τι κάνετε σήμερα πως τα περάσατε; Γιατί αυτά θα είναι ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής σου!

Χωρίς να μιλήσει, με μία απότομη κίνηση, ακούμπησε το κεφάλι του στα καυτά μου πέλματα αγκαλιάζοντάς τα με τα δύο του χέρια φιλώντας τα απαλά και χαϊδεύοντάς τα. Ξέρω ότι εκείνη τη στιγμή τα πόδια μου είχαν αυτή τη μυρωδιά που ξεσηκώνει όλους τους ποδολάτρες, αυτή την ελαφριά μυρωδιά που αφήνει το δέρμα του παπουτσιού στο πέλμα και που μόνο όσοι έρχονται σε συναναστροφή με ποιοτικά γυναικεία πόδια μπορούν να καταλάβουν.

Εγώ παρατηρούσα αυτή την εικόνα με το ύφος της αυτάρεσκης ικανοποίησης, που έχει μια μητέρα όταν βλέπει τα παιδιά της να παίζουν ειρηνικά. Είχα αρχίσει και Εγώ να ερεθίζομαι βλέποντάς τον στα πόδια μου καθώς έβλεπα και το δικό του πέος σε στύση. Πήγαινε στο κρεβάτι γδύσου και περίμενέ με, διέταξα κάπως απότομα! Μάλιστα Κυρία, αποκρίθηκε!

Πηγαίνοντας στο δωμάτιο, τον βρήκα ξαπλωμένο με μία στύση σε όλη της την έκταση. Κρατούσα στο χέρι μου τη ζώνη από το παντελόνι του και φέρνοντάς την κοντά στο πρόσωπό του, τον κοίταξα επίμονα και του είπα, ελπίζω να μην χρειαστεί να την χρησιμοποιήσω!

Τα κορμιά μας ενωθήκαν καυτά, σαν να ήμασταν σε χρονομηχανή που μπήκε σε άλλη διάσταση, ατενίζαμε από μακριά την μεγάλη Θεά να τρέχει φορώντας τα αέρινα φουστάνια της και ανοίγοντάς τα να μας αγκαλιάζει και να μας ταξιδεύει στα ηλιόλουστα τοπία της και στις καταιγίδες της. Εκείνος ψιθύριζε σιγανά, Σας παρακαλώ Αφέντρα μου κάντε με σκλάβο Σας, κάντε με να ζω για Εσάς γιατί Εσάς θέλω να έχω προορισμό μου!

Είσαι μέσα στον ιστό μου του απάντησα, δεν μπορείς να φύγεις, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να εργάζεσαι για Μένα και για την ομορφιά μου, όλες οι πύλες εξόδου κλείσανε για σένα και σπρώχνοντάς τον σηκώθηκα στα γόνατα σηκώνοντας τη ζώνη ψηλά. Το βλέμμα μου ήταν αγέλαστο και σε συνοδεία με τη ζώνη, έπεφτε πάνω στο κορμί του με δύναμη αυξανόμενη λέγοντάς του: έχω τους λόγους μου που σε χτυπάω, πρέπει να μου έχεις εμπιστοσύνη, για το καλό σου το κάνω!

Μετά από αρκετά χτυπήματα, το ύφος μου έγινε ήρεμο και καθησυχαστικό. Του κράτησα το κεφάλι απαλά κοιτώντας με λάγνο βλέμμα, σηκώθηκα όρθια και κοιτώντας τον γλυκά τον ρώτησα:

Ποια είναι η Θεά σου;
Εσείς!
Πόσο με λατρεύεις;
Όσο όλο το σύμπαν, όσο δεν γνωρίζω!
Ποιο είναι το πιο σημαντικό για εσένα;
Εσείς!

Τον κοίταξα ανακουφισμένη λέγοντάς του, δεν θα ξαναμιλήσεις αν δεν σου πω Εγώ! Κάθισα αργά επάνω του, αφήνοντας το πέος του να γλιστρήσει μέσα μου σαν ένα σπαθί που μπήκε στην θήκη του, ενώ εκείνος μου έλεγε συνεχώς με τα μάτια του : πόσο Σας λατρεύω Θεά μου! Τόσο που ο κόσμος μου είστε Εσείς, γιατί η ομορφιά Σας και το μεγαλείο Σας είναι τόσο αχανή, που θα μπορούσα να ζήσω άπειρες ζωές μέσα στους τοίχους του! Λατρεύω το θεϊκά δολοφονικό θηλυκό βλέμμα Σας, για τον τρόπο που με αγαπάει μέσα από την έπαρση του, λατρεύω μία αλόγιστη δύναμη που βγαίνει από αυτό το πνεύμα και αναζητά εμένα, για να μου κάνει τη τιμή να ξεσπάσει επάνω μου, λατρεύω Εσάς γιατί με αφήνετε να κολυμπώ στις πυρωμένες λίμνες Σας και Σας ευχαριστώ που τις έχετε ανοιχτές για μένα, γιατί έτσι μόνο μπορώ να αισθανθώ πιο πολύ το μεγαλείο Σας, όταν με πονάει!

Οι δύο πλευρές του σκοτεινού yin & yang έγιναν τώρα πιο ορατές για εμένα. Δύο πλευρές που καίγονται από τον ίδιο σκοτεινό ήλιο, μα ακολουθούν διαφορετικές διαδρομές προκειμένου να συναντηθούν στο κοινό τοπίο και να δημιουργήσουν μαζί το αμάγαλμα της ακραίας αγάπης.

*musicslave