5.8.09

Feedback: The Godfather (Dom)



Γύρω στις 27 κάθε μήνα, υπήρχε συνήθως αυξημένη επισκεψιμότητα στο cm.

Ο λόγος ήταν τα ημερολόγια μιας Κυρίας, που το γράψιμό της ήταν όπως πέφτει μια πέτρα σε ένα βάλτο. Πλαφ, κυματάκια, μετά πάλι βάλτος. Λέξεις, η μια πίσω από την άλλη, που μπαίνανε άλλοτε περισσότερο, άλλοτε λιγότερο μέσα μας. Μια πένα σκέτη λόγχη, που με ένα καθαρά προσωπικό ύφος έκανε το βάλτο πραγματικά να ταράζεται.

Αυτό το cm είναι σκέτο παζάρι. Το BDSM είναι πολύ πιο πέρα από την αγοραπωλησία προϊόντων και τον αυνανισμό μοναχικών slaves, μπρος στη φωτογραφία της Mistress που χρεώνει "200 avro την ώρα" τις υπηρεσίες της...

Τα ημερολόγια χάνονται στο σωρό. Ένα blog, μια γωνιά επικοινωνίας έξω από τις πόρτες του παζαριού... Ένα blog που μπορεί να μπαίνει σιγά-σιγά όλο και πιο βαθειά στα σκοτεινά νερά του BDSM, βάζοντας ταυτόχρονα σαφώς μια διαχωριστική γραμμή, ένα σύνορο στην "κουλτούρα" της εμπορευματοποίησης και στα λαμόγια του BDSM.

Το blog αυτό λοιπόν έχει ήδη αρχίσει να χτίζεται. Από τις πρώτες κιόλας καταχωρήσεις, φαίνεται ότι η δημιουργός του απελευθερώνεται από τις δεσμεύσεις που συνεπάγεται το στυλ ενός ημερολογίου, αξιοποιώντας και νέες δυνατότητες (φωτογραφία, video κλπ.). Πέρα όμως από τα νέα μέσα που χρησιμοποιεί, όλα τα κείμενα είναι original ΒeΒe, το ίδιο δυνατά και σκωπτικά, που όσο προχωράει το διάβασμα, τόσο ανεβαίνει και το ενδιαφέρον του αναγνώστη...

Πιστεύω ότι το blog θα αποκτήσει φανατικούς όχι μόνο αναγνώστες αλλά ενεργούς υποστηρικτές, συνταξιδιώτες της δημιουργού του. Πιστεύω επίσης ότι θα πρέπει να χωράνε και οι όποιες διαφορετικές απόψεις-προσεγγίσεις των θεμάτων, αρκεί αυτές να γίνονται με ανοιχτό και καθαρό μυαλό και να λένε τα πράγματα με το όνομά τους.

*Το πρώτο feedback, υπογράφεται από τον Godfather που με πλησίασε λόγω των ημερολογίων μου στο cm. Από όλους όσοι με προέτρεπαν κατά καιρούς, εκείνος επέμενε σθεναρά από την αρχή της γνωριμίας μας για τη δημιουργία αυτού του blog. Οι αντιρρήσεις μου και ο σκεπτικισμός μου δεν τον έκαμψαν σε καμμία μας συζήτηση. Είναι ένας άνθρωπος με άποψη, με εμπειρία στον χώρο του BDSM και η υποστήριξή του με τιμά.